Fotografisk bild

Yeah 2½h lektion :P


burger king

suuucks.. saltgurka på hamburgare är verkligen ingen hitt.

direkt från GBG

jaoop nu siittter jag i göteborg. Har just ätit middag och ska snart ta bussen ner till götaplatsen och se på laleh. Ida ligger halv död i soffan efter våran shopping i stan tidigare iddag.  Igår var vi på liseberg och var med på lotta på liseberg. Om du satt och såg det så kan jag lova att jag var med på tv. Du kunde ha sett mig om du hade ett förstoringsglas kanske? :P

Det var alltså igår vid 10 tiden på morgonen som vi satte oss på flyget till stockholm.
Planet var lite försenat så vi fick snabbt gå av när vi hade landat i Stockholm och direkt till gaten och flygplanet som skulle ta oss vidare mot landvettern.

baj baj skellefteå

wiiie imrn lämnar jag mig skellefteå bakom mig mot nya "mål" XD götet :D ska se hammerfall ;) . Har hört att dom har riktigt bra livee framträdanden. Låter ju riktigt nice.

sen kom jag på att jag visa ett screenshot från min blogg

men blä blogg scabblar med mig och vill inte lägga upp min bild :(



Riktigt härlig dag idag också. Var och spelade ghmed alla nördar igår sen idag så kom jag hem där vid tolv och lyckades packa m min resväska på rekordtid. Int e ens en halv timme..  Sen var jag iväg till bovike med some folks.
okej ja har inte riktigt tid hålla på med de här nu ska iväg till komsum om köpa candy till ikväll och typ lite till frygresan imrn också :)





var bara tvungen lägga upp den här bukdeb .. så nära ..men ack
fast de där var ett tag sen så jag kanske klarar den nu :P
gh

Fail fail fail ... fingrarna gav upp efter attt jag hade klarat solot :(

tjollahoppsansa

nedräkning till göteborg nu ;D Ska vli riktigt nice se hammerfall ochj europe och alla andra muppband XD den här sista veckan innen vi far ska jag spendera med att hitta på olika saker. Ska bla ta mig iväg till bure och spela fotbollsgolf :P låter riktigt kul. Rätt bra på fotboll eller var det för ett bra tag sen XD... och goolf.. hm.. nja ja har ju spelat minigolf .. kan väl inte säga att jag är speciellt bra på det... Sen ska jag sjösätta mig i en gummibåt i älven och drtriva med strömme:)

RSS 2.0