9dagar

9 dagar kvar tills jag blir "VUXEN". Myndig. 18år. Mer ansvar? Ja, jag vet inte riktigt vad jag har att förvänta mig.
Dock vet jag att helgen kommer bli awesome!!! :D

Nu har mobilen lagt av helt, skärmen är sönder. Tur att jag har min gamla trogna Siemens som backup!
Blir kanske att köpa en ny mobil... Inte vad jag hade tänkt riktigt.

Idag har jag sovit större delen av dagen i bilen hem till skellefteå. Körde ner till östersund igår. Hälsade bla på hos stackars sjuklingen albin ^^

Dags för en ny termin, en ny vardag, ett nytt spännande liv, MYNDIG #2

~~continue~~
ja, som sagt sista dagen på jobbet. Spenderade halva dagen på stranden, laglekar. Mustachlaget.. Burträsk bingo. Hur skulle du reagera om de stod 4killar och en tjej utanför din dörr och frågar om du möjligtvis har 4kondomer som dom skulle kunna få? XD haha vi gjorde de dock inte. Men tanken fanns där ^^. Dagen avslutades lite tidigare. Stannade kvar på stranden med johan och badade i de iskalla vattnet! Fötterna hade domnat bort innan man hade vatten upp till knänen. Hade sedan ingenaning när det skulle gå en buss till stan. Så jag tackar andreas som kunde kolla upp busstiderna till mig! :D Fick stå ett tag vid busshållplatsen och vänta på bussen. När en buss väl kom så stod det "Rönnskär" på den. Blev skit osäker på om det var bussen till skellefteå eller om det var den andra bussen som brukar till Bureå. Blev helt enkelt tvungen att fråga chaffisen. Och som tur var, var det bussen till stan. Var hemma typ en halvtimme tidigare än övriga dagar.

Under början av augusti närmare bestämt 3-7augusti var jag iväg och fjällvandrade med mina kusiner. Sara, Elina och Robin.
Hade gått och funderat på att själv fara upp med hunden till hemavan och vandra lite där. När jag fick höra att kusinerna skulle iväg, tvekade jag inte en sekund på att jag skulle vilja följa med dom. Spontan och bra på att snabbplanera som jag är så, hade jag lätt fixat ihop alla saker jag behövde. Fem dagar ute i vildmarken. Levande på nudlar!? fy, usch maten var inte alls god sista kvällen.

Idag då söndag, Två dagar tills skolan börjar. Känner att det faktiskt kommer vara helt okej att börja igen. Har aldrig under gymnasie-tiden tyckt att det har varit jobbigt börja om efter ett lov. Under högstadiet var det jobbigare. Tankar som: "Jag har bara en dag på mig att göra något som gör att jag inte behöver gå till skolan." Och det där något, var allt från bryta ett ben till att inte leva längre. Tur att jag inte känner så längre. Mitt nya motto lyder: Allt går bara du vill!
Har tänkt leva efter det också. Jag lever för äventyr, adrenalin. Varför inte ta chansen nu, imorgon kan allt vara försent.
Längtar till studenten"!

I skrivande stund står det 15dagar 21timmar 10minuter 30sekunder på nedräknaren längst upp på min sida. Detta gäller nu både till min födelsedag och tills det att jag har gjort teoriprovet! Efter det väntar en vecka innan jag har uppkörningen.
Under helgen blir det också fEEEEst!

Nu ska jag lägga mig och sova så jag kommer upp imorgon. Får ingen sovmorgon. Ska vara på körskolan kl7.15 för att bege mig mot halkbanan i Fällfors :)

Dags för en ny termin, en ny vardag, ett nytt spännande liv, MYNDIG

Kände att det var dags för en liten uppdatering här. Vad har jag haft för mig de senaste veckorna? srl flera månader sedan jag skrev! Okej, snabbspolar lite bakåt. "virrr"  Min super jobbiga vecka före det att jag skulle börja jobba på rönnskär, vill jag inte prata om. (förra inlägget handlade i princip bara om det så). Den veckan kommer nog att föbli den jobbigaste under hela det här året.
Well, mina 3arbetsveckor. Första veckan var ganska jobbig, Jag var väl inte helt frisk( ville inte kolla febern och inse verkligheten). Minns fortfarande den dagen jag skulle gå upp för trapporna till tredje våningen, bärandes på en inte alls tung radio. Jag blev tvungen stanna halvvägs upp för att de blev för ansträngande. Jag som annars brukar träna minst två gånger i veckan låg nere på isen under 5veckor. Och ja, jag måste väl erkänna för mig själv att jag blir rastlös utan träningen. Arbetskamraterna var riktigt trevliga. Jag som ingetligen inte brukar göra så mycket väsen av mig, var faktiskt den som bröt tystnaden. En Riktigt skön känsla. Allt kom så naturligt, behövde inte stå i timmar och funderar på vad jag skulle säga, vilket jag ibland får känslan av. Visade sig också att jag redan kände mer eller mindre två av dom som jag jobbade med också. De flesta var iaf nya ansikten. Veckorna rullade på. Stadsfesten kom och gick. En del sena kvällar, Snittade 4timmarssömn ett tag. Men det gjorde inget, tog mig en powernap på eftermiddagen. Sista veckan var det trästocksfestivalen. Bullet och crashdiet var givna att kolla på. Även fast dom spelade sent på torsdagskvällen och jag skulle upp och jobba på fredagen. Kollade på klockan när jag skulle lägga mig och kunde konstatera att jag skulle stiga upp om precis tre timmar. Konstigt nog var jag inte tröttare än vanligt dagen därpå.
~~to be continued~~


"Det är kul att få vara fri och vara lite vild också"


"
Du vet att ja finns för dig och alltid e redo för tokiga äventyr ;D
Kan förstå att du känner dig sårad och förvirrad. Men du har alltid dina vänner<3
"

RSS 2.0