Ida 19år

Jag hoppas ida hade en bra födelsedag igår! :D

Träning och inget plugg *

Var på spinning igår med hannapanna at Edda. Ett grymt skönt pass på 45min :) var kanske lite mycket upp och ner från sadeln men annars var det bra. Jag är inte riktigt van med att man ska hålla takten till låtarna men men det gick bra iaf.

Idag ska jag kanske träna.. har fortfarande inte bestämt mig...och träningen börjar igentligen kvart över fyra :P men ingen början hur som helst inte före halv fem. Jag velar pågrund av min hals... känns svullet längst upp i halsen... dessutom tränade jag mycket igår så det känns i kroppen.

Hade fysikprov idag. Känns skönt att få vara ledig från prov ett par veckor nu. Som det ser ut nu har vi ett prov om först 3veckor. Väldigt skönt att slippa ligga med näsan i en bok hela kvällen.

Och filmen hette Mulholland drive

som jag såg i lördags =D den var...speciell.... man får verkligen tänka till för kunna tänka sig vad som händer i den. Den rekomenderas att ses trots att den var lite konstigt och spårad :P


Kort om filmen från IMDB:
After a car wreck on the winding Mulholland Drive renders a woman amnesic, she and a perky Hollywood-hopeful search for clues and answers across Los Angeles in a twisting venture beyond dreams and reality.

Meningslösheter är meningslösa bara...

......när vi ännu inte funnit den synpunkt från vilken de blir meningsfulla!

Klockan är ett på natten och jag är  snart påvägåväg till sängen, men innan dess hade jag tänkt skriva något här :)

Var och kollade på jätte söta kattungar idag! Hur gulliga som helst, awww nu måste jag bara komma på något bra argument mot att jag ska få ta hand om en sådan sötnos:)

Ikväll såg jag en väldigt speciell film..

86400 sekunder på ett dygn

Oj vad tiden går snabbt! Kan inte tiden sakta ner lite så jag hinner med att njuta av varje dag? Tydligen går det inte. Sportlovet var förra veckan och det kändes som om de bara rusade förbi i ljusets hastighet. Spenderade i stort sett hela lovet med johan. 6månader med världens bästa<3
Att vara i fjällen var helt underbart. Hemavan bjöd på riktigt bra väder! =) Bra backar resulterade i trötta ben som vilades upp framför tvn och i bastun. Blev ingen längdskidåkning dock. Hunden var trött och jag hade ont i benen :P
Men allt kan inte vara så underbart bra.. några missöden på vägen till och från fjällen :/ men men sånt man får leva med, det är livets gång.
Har kommit fram till att jag trivs väldigt bra i fjällen både under sommaren och vintern =)

För övrigt: Idag köpte jag min balklänning, en väska och ett par vantar :) super snyggt! Blir kanske en bild på den senare =)

Ikväll hoppas vi på SKellefteå AIk vinner mot Linköping och går vidare till semifinal.

TJIIING!

Tillbaka i Skellhell

Jomen, kl 22.24 den 27:e februari landade planet på Skellefteå airport. Endast 4min försenade efter ett extra överbokat flygplan på Arlanda tillföljd av ett mindre flygplan än beräknat. De erbjöd 150euro i resepengar om man kunde tänka sig åka till Umeå istället och vidare med taxi till skellefteå. Då skulle man vara framme i Skellefteå vid 2tiden på natten. Ingen i Te3B såg detta som ett alternativ då vi skulle upp till skolan dagen efter.
Väl framme i skellefteå tog jag som de flesta andra flygbussen in till stan. Jag var hemma vid halv tolv på kvällen. Tur för mig som har sovmorgon på måndagar börjar först 11.55 =)

Hittade en studentklänning i stockholm! Och ett par skor till balen =)
+en massa annat som jag kände att jag behövde XD
Tror jag ska ta några kort och lägga upp här, så att ni kan se mina fynd.

Min besvärliga hals bråkas med mig nu igen, har haft ont i halsen sen i helgen och nu har jag också lite feber. Väntar nu på att vårdcentralen ska ringa upp mig. Får se vad dom säger. Om jag ska fara dit och kolla upp det eller om det kommer att gå över av sig själv. Var hemma igår från skolan och är det även idag. Idag har vi egenligen friluftsdag och jag skulle ha varit i kåge och åkt långfärdsskridskor. Hade varit jätte kul men kanske inte så bra om man har feber.
Det blåser förresten sjukt mycket idag. Det låter väldigt mycket i huset.

RSS 2.0