clash of the titans

såg filmen på bio i lördags med hanna, filip och elmer. Var väl helt okej. Ingen höjdar film och ingen diss heller. Helt okej rätt sagt.

Före de så var jag ute med cykelklubben och "firade" cykelnsdag med att cykla 4mil och sen fika :) Gick bra att cykla men det var pain in the a** när de blåste sidiovind!!!

Bioho

Bio nästan helg tyyyyp :D

Clash of the titans

hur de nu blev

Blev ingen kävll som det förra inlägget påvisade, IStället blev det en lugn och chill kväll med sanna och hanna =D
Girltalk :P Vi gick ut på en promis också .. nästan till stan och tillbaka XD

Har fortfarande hosta och ont i halsen, jag som hade hoppats på att jag skulle hinna springa broarna innan tisdag. MEn nu vet jag inte ens om jag kommer kunna vara med på träningen imrn. Känns inte okej..
har ju inte precis vilat i helgen heller men vafan man måste ju leva medans man kan ;P
Aja får väl ta en lugn promenad med hunden idag.


Dagens låt: Ugly Kid Joe – Cats In The Cradle

helgen?

" Ghkväll då man även kan göra glass,dricka och sen pausar vi med en cykeltur xD "
Citerat från hanna. ^^

Ack

Ack och ve.. Jag trodde jag skulle klara mig utan att bli sjuk men nu efter lite mer än 1vecka så känner jag är halsen är riktigt risig.


Downhill? :D

http://www.bikenorth.se/images/gallery_high/bike_north_web_3.jpg

Dagens låt:
Manowar – Warriors Of The World United
Man behöver lite kämpar glöd nu när påsklovet är över.

FJällen

Wiiiihoooo.
Snart är det sommar! Eller iaf vår här uppe i norr :) Vill bara att påsklovet ska vara slut nu (tragiskt?) och alla skolveckor ska sswiicha förbi och det ska vara skolavslutning.
Sa tidigare att jag skulle planera vad jag ska skulle göra i sommar under påsklovet. Jag har kanske inte planerat så mycket men jag har funderat och nu vet jag vad jag vill göra! Blir nog ingen festival mer än kanske skellefteå festivalen. Men sen har jag tänkt ta mig till fjällen och fjällvandra!! Hoppas bara på att jag får rätt arbetsveckor som jag eventuellt kan åka med någon.
Är de någon mer som är sugen, är det bara att höra av sig. :)
Kanske downhill nerför åreskutan?!!
Skulle vara grymt klättra igen också!! Någon liknanade till klättringen 2008(?) i kittelfjäll.
(Vi fick aldrig se bilerna som guiden tog när vi klättrade?)

Dagens låt då: Bryan Adams – Summer Of '69
Och morgondagens:Van Halen – Jump

Påsklovet

Har varit aweeesome! än så länge!! :D

Månadshoroskop - april 2010 Jungfrun

Månadshoroskop - april 2010

April är en månad som handlar om att kunna fokusera på framtida perspektiv och möjligheter, så att du blir klar över åt vilket håll du är egentligen är på väg, och vilket syfte sådana initiativ som du kan vilja ta fyller. Medan många förhoppningar finns, kan du vara osäker på hur du skall gå tillväga. Detta är en utmärkt tid för dig att bredda dina horisonter genom fortsatta studier eller resor, och detta kan innebär att banden till familj och barn inte är lika starka som annars.


Lyckan ler mot dig i form av människor med ett kulturellt inflytande som har alla möjligheter att använda sitt inflytande för att hjälpa dig. Tillåt snälla välgörare att jämna vägen för dig - särskilt under helgen runt den 17:e. Detta är också en storartad tid för kärlek och partnerskap, så en utflykt till en romantisk plats med den du älskar är också ett alternativ.


Medan framtiden ter sig lovande kan du fortfarande ha dina tvivel, och sådana tvivel kan bli din egen värsta fiende. Oro och negativt tänkande kan få dig att dra öronen åt dig angående en viss handlingsväg i mitten av april, vilket kan få framsteg att stanna upp under en månad eller så, och kanske ligger det trots allt något i att iaktta en viss försiktighet. När olika attityder och synpunkter transformeras handlar det säkert om en långsiktig process och det i vilket fall som helst inte säkert att du är redo att göra ditt nästa drag förrän i början av juni.


Dagens outfit

En fin fredags outfit

Kjol; Bik Bok
Linne; H&M
Leggins;?

där^

Hoppas ni har sett den fina nedräkningen där uppe^^

Semi

Ikväll spelar aik mot hv71 första av minst 4 matcher. (bäst av 7!)

Tror faktiskt att hv starkare ikväll, men vi får väl se aik brukar överraska!

saik


RSS 2.0