Starka färger

Kollade nyss runt för att få reda på hur modet kommer att se ut under sommaren 2011!
Starka färger & randigt =)
Låter riktigt bra. Gillar starka färger, gärna på en t-shirt eller ett linne.
Åker som sagt till Stockholm imorgon. Flygbussen går 05.20 så det blir att stiga upp tidigt, tror jag ska stiga upp en timme före =) äta någon lätt frukost. Planet lyfter 06.30 så man får frukost på flyget också men har hört att det inte är någon vidare frukost så förväntar mig inget som man kommer kunna leva på under dagen.

Blir mestadels shopping i huvudstaden. Ska kolla efter en studentklänning, skor till studenten och balen, Sommarkläder! Shorts, T-shirtar, linnen, klänningar =D och skor !

Stockholm

Till helgen blir de shopping i Stockholm!! :D

Trivial pursuit

Laddade ner trivial pursuite till mobilen idag:) Ett rolig frågesportsspel som de flesta känner igen på namnet. Hittade just yr.no till mobilen också :) installerar det nu.


Ska plugga lite till svenska provet som är imorgon... + har några matteuppgifter att göra och fysikuppgifter :S

Maybe

Kvällslåt:Katy Perry – Firework

Maybe I'm a dreamer?
Maybe I'm the only one?
Maybe It's time to change?
What if I can't trust myself?
What am I wating for?
It's time to change!

Gonatt!

Att fundera på

"Meningslösheter är meningslösa bara när vi ännu inte funnit den synpunkt från vilken de blir meningsfulla"
Fysik läxa! En väldigt konstig text som vi skulle läsa på 8 sidor, sen svara på några jobbiga frågor.. :S usch!

Nu försöker jag hitta någon fin bild på mig själv. Ska nämligen ha med mig den imorgon till bilden då vi ska börja med våran självporträtt.

HEHE igår slängde jag en hög med samhällspapper. Och idag får jag veta att jag behöver ett par av dom papperna till på fredag. Bra gjort, nu får jag kolla i soporna och hoppas på att dom ligger kvar där annars är jag körd :S

Nästa fredag smäller det, då ska Te3B till Stockholm!! Blir att shoppa under Lördagen :D Ska kolla efter en studentklänning och ett par skor som jag kan ha på balen och på studenten:) Kommer vara tråkig och gå på en vanlig traditionell vit studentklänning, tycker att det blir snyggast! Får sticka ut mer på balen med en rosa klänning!!

Balklänningen hade för övrigt kommit nu! Väldigt fort :) så måste bara hitta ett par skor så jag kan komma och testa den med skorna och se om de måste fålla upp den något. Men det tror jag inte, kommer köra på ett par höga klackar ;) har kollat runt lite på olika sidor på internet, hittade ett par som jag gilllade på nelly:


eller de här och matcha klänningen :




låttips;Cee Lo Green – Fuck You

Studentmössan!

Studentmössan!

Saknas bara en klänning och ett par skor. Ska försöka hitta något i Stockholm nästa helg!!:)

you and me

Hoppas alla hade en bra alla <3 -dag igår! Jag var iväg och tränade efter skolan igår. Sprang 2x(3x120m) med ett par medel-långsprinters. Medans kortsprintarna körde starter. Var jäkulst kallt ute också (-23) så jag han börja frysa innan jag hade kommit fram till kombihallen dvs efter en raspromenad på knappt 2min. Sprang hem för att hålla värmen uppe. När jag kom hem fanns det en väldigt fin person som väntade på mig:D Hade en jätte mysig kväll med Johan! <3

Ikväll ska jag bara ta de lugnt. Städa rummet lite och i källaren, kanske ska trotsa kylan och gå ut med hunden ett tag också :) Sen om de blir någon tid över ska jag baka :D

LTU? Chalmers? Resa? Jobba?

Nu har jag äntligen skrivit klart min svenska artikel! Den handlade om att stoppa våldet mot kvinnor. Med relaterat till boken män som hatar kvinnor.




Har kollat runt lite på ett par universitet på internet nu också. Chalmers och luleå tekniska universitet. Är typ intresserad av akitektur eller väg och vatten byggnad. Vill ingetligen till Göteborg då jag tycker de är en så mysig stad. Men i och med att det är en bra bit dit. Så skulle faktiskt Luleå kunna vara ett alternativ också. Men men ska fundera vidare.. :D
Och sova ZzzZZzz

låttips på kvällen; Per Myrberg – Alla Snubbar Vill Ju Vara Katt

Söndag

Såg nyss hockey matchen Sverige mot Finland. Blev riktigt spännande de sista 5minuterna av matchen med mindre än 3 min kvar så reducerar Sverige till 2-2. Det håller i sig till periodslutet och under förlängningen får Sverige en heldel bra chanser och Finland får även endel. Efter en 5min lång mållös förlängning blir det straffar. Sverige sätter sin första liksom Finland. Den avgörande straffen sätter Jocke lindström från skellefteå aik. Och Larsson räddar finländarens straff. Vilket gör att Sverige vinner denna match! NICE!

Nu ska jag skriva klart min svenska artikel.

Fredag

Började dagen med att stiga upp tidigt (Tänkte att jag skulle hinna läsa igenom samhällspappren en sista gång) var på dåligt morgon humör. Skoldagen började med Religon. Riktigt tråkigt. Satt och kollade igenom samhällsen och lyssnade med ett halvt öra.. Sen fick vi veta att samhällsen skulle börja den varnliga tiden dvs. 11.40 Och inte direkt efter religonen. Var nu tvungen äta den äckliga maten på skolan :S Fiskgratäng är ingen höjdare kan jag lova! 11.40 började samhällsprovet som sagt och det var faktiskt lättare än jag trodde att det skulle vara. Kunde i princip allt. Så det kändes bra. Slutade vid halv ett tiden. Sen bar de av mot stan och köpa nya linser. Dock kom jag på att optiern har lunchstängt mellan 12 och 1 så det blev att gå på stan ett tag före. Gick på h&m och testade två korta t-shirtar. En stod det nirvana på och den andra var på john lennon. Tycker att den med nirvana trycket såg förfärglig ut på mig.. usch men den med lennon var lite bättre. Såg sen att de hade neutrala sådana t-shirts också så det kommer nog bli så att jag köper en sådan istället. En helvit ,halvt genomskinlig. Eller en lång stor skjorta som också är vit. Riktigt hett på sommaren. Sommar och värme är något som man saknar idag. På morgonen var det -21grader här. Brrr! Blev att dra på sig täckbyxorna, men frös om ansiktet. Blir ännu kallare då man cyklar.

Jeappå Fredag idag då och helg nu! Äntligen, grymt skönt!
I onsdags fick jag mitt paket med min studentmössa och min studenttröja :) Mössan passade bra och jag har haft på mig tröjan sen dess :)

Träning och plugg -Check

Jeaooop Vid 18 tiden var jag hemma efter träningen idag. Var som sagt 3x200 m 95% som gällde. Känndes trögt och benen var inte helt pigga. Halsen kändes risig också. Imorse när jag vaknade hade jag ont i den. Börjar faktiskt tro att de är något fel på min hals nu. Har ont i halsen från och till nästan varje dag. Skit jobbigt! Är frisk i övrigt. Men kan känna ett par körtlar på utsidan av halsen som känns svulna. :/
Hoppas bara att de inte blir sämre nu i och med att jag tränar... bara vänta och hoppas på det bästa!

Plugget som gäller ikväll är samhälls. Brott & straff heter kapitlet. Har kännts väldigt tråkigt att plugga så det är först idag som jag gör de på allvar.. men men de ska nog bra de här provet också :)

Imorgon slutar jag då jag är klar med provet dvs. ca11 :D Känns himla skönt med helg nu. Behöver få en paus. Men som grädde på moset så har jag  en svenska uppgift som ska vara klar senast på söndag. Blir säkert att skriva den på dagen under söndagen xD

Tjing!

Just de låttips:
Bruno Mars – Count On Me

Träning- & pluggar- torsdag

3x200m står på schemat!
Sen blir det att vara duktig och plugga till samhällsprovet imorgon!

hade ingetligen gjort något roligare idag men det får vänta tills i helgen istället :/

Tisdag

Ahh de är INTE fettisdag idag, Tack wikipedia! Såg fel de är ju fettisdag först den 8:e mars!! damn jag som trodde de var idag XD  Ikväll ska jag minsann baka semlor! (Slut gäst, blir till helgen istället) Före det ska jag plugga lite till samhällsprovet. Räkna några mattetal och skriva lite mer på min svenska artikel. Har tänkt hinna träna innan också. Man kan (ska) inte trycka i sig en massa gott utan att röra på sig ;) Vet inte riktigt vad det blir för träning antingen åka skidor med hungen eller fara ut och springa.
Grattis till hanna som fyller 19år idag!! Ett år kvar till 20 och systemet ;)
Helt sjukt hur snabbt tiden går. Kanske främst för att de känns som om jag nyss fyllde 18, vilket iof är sant.


Låttips: the flood- take that

Dreaming people

Måndag idag, en ny vecka. Var i skelleftehamn på morgonen så åkte buss med Johan tjugo i åtta in till stan. Jag har sovmorgon på måndagar så jag gick hem eftersom de var ett par timmar kvar innan skolan skulle börja. Tänkte att jag skulle lägga mig och sova ett tag till men jag var pigg när jag kom hem så det blev att städa kaninburen istället. Har faktiskt börjat tänka på att min lillkanin börjar komma in på ålderns höst. Han är 7år gammal nu! Han har funnits hos mig varje dag i 6½år nu. Hoppas han finns där i 4år till! <3

Nu sitter jag och slappar framför datorn och lyssnar på bra musik. Var ute och åkte skidor tidigar ikväll. Åkte två varv runt elljusspåret. Sammanlagt blev det ca8km. Var lite väl mörkt att åka den lilla biten mellan elljusspåret och kvarteren. Så när jag skulle hem åkte jag till campingen istället och gick därifrån.

Ska snart ta och äta min första selma för året! Tror jag ska ta och baka några semlor i helgen. Då kan man själv bestämma hur mycket grädde o madelmassa som man vill ha på sin semla.. är inget stort fan av mycket grädde. Tycker att själva bullen är det godaste. Gillar du semlor?
semla

Låt tips:Akon – Angel


Ps. nu har jag beställt min balklänning!! Och till veckan anländer min sudentmössa!!... bara sommaren som saknas nu då...

Onsdaaaaag


Nu är min sista praktikdag på jula slut! Ska bli skönt att slippa cykla uppför hela solbacken varje morgon. Blir alltid jätte varmt. Skulle igentligen inte behöva ha någon jacka på mig. Ska inte vara på skolan imorgon heller, ska på campus och få information om högskolan. Umeå o luleå tekniska unviersitet och KTH. Det är mellan 9-12 men ska kolla på programmet o se vad som är intressant, så kan hända att man slutar tidigare:) Endast en skoldag denna vecka då! Och det blir på fredag. 8.30 - 11.00 ungefär sen blir de att jobba med projektarbetet.
Foto: Jula 

RSS 2.0