sommarlov `?

Helllihalloww :)
Sitter här i mitt rum och har allmänt tråkigt. Men lite gladare just  nu för jag fick för ett litet tag sen ett uppiggande sms från min sötnos <3 Synd bara att jag inte har några pengar kvar på mobilen så jag kan svara D:
Saknar dig!

Låg och sov i soffan idag, Inte för att de var mycket bekvämare än sängen :S Vaknade till vid kvart över tre då de var en timme kvar innan teorilektionen skulle börja.. Kännde mig riktigt risig men tänkte att termometern skulle få bestämma om jag skulle kunna ta mig dit. 39,4 grader :O Så jag fick helt enkelt insefaktum.

Finns så mycket som jag vill göra just nu... fara ut på äventyr!

,

Mår skit. Feber, huvudvärk och ont i halsen. De går inte för sig att vara sjuk på sommaren!

Sitter och slö tittar på "norske hollywood fuer" i brist på bättre program på tv..
Var en mamma och hennes dotter som var ute på en hästgård och red. Såg riktigt trevligt ut!
Orkar inte skriva mer

bra och dåligt

Yah, tillbringade midsommar som sagt i fraukärn. Jag trodde de stod flaukärn på skylten men de stämmde inte alls .. de stod faktiskt fraukärlen :P. Vid elva var ida och thomas här för att hämta upp mig och börja köra mot stugan, en resa på 1 timmme ungefär, beroende på hastighet.. Och jag kan väl säga att de gick lite snabbare än vad jag är van vid. MEn det kändes endå säkert :). creads till thomas ^^ Vägen dit som brukar vara asfalterad hade dom förstört och gjort om tilll några kilometers dålig grusväg. Väl framme, så insåg vi att de inte var någon annan bil där...
-Vänta nu vars är marcus bil ? Han som sa att han skulle fara kl 8 på morgonen???
Men vem var igentligen förvånad? INte jag..  Efter ett samtal så fick vi veta att han var påväg dit. Med husvagnen.. på gruset , GReaT. Jag thomas och ida slog oss iaf ner på bryggan där det blåste ganska rejält. Det var riktigt bra för så hölls sig allla knott och myggor borta. Uppe vid bilen där de var nästan vindstilla, kryllade de med knott. De dröjde inte allt för länge innan marcus och husvagnen samt henke, gabreiella, patrik och ronja komme ^^ (komme- de låter norrlänskt ^^ )
Dagen fortsatte med solning, pratstuner, Tolkning av en sufigbräda bakom båten och bad (för den modige...alltså inte jag :;P  kallt!!!
Vid middagstid utökades vi med en till ida ^^ Samtliga grillade egen medhavd mat :) Hamburgare ftw! Råkade ta med tex mex hamburgedressingen också men den var riktigt god så de blev bara bättre :D
Kvällen forstride med bla toarullekastning i husvagnen, "hur många får man in i garderoben i husvagnen?", pratstund ute på bryggan och hällan, musik..
Tog mig hem på kvällen iaf och bra var väl kanske de. Mådde inte allls bra på morgonen när jag vaknade. Så gick och la mig direkt igen sov yterligare 2,5h. Kännes bättre då så begav mig mot hanna. Halvt död när jag kom fram. Ursäktar för att jag troligen var riktigt dryg då...
Texmex gratängen var riktigt god! Men man blev mätt snabbt.


Har feber idag så ska inte ens försöka resa mig från sängen. Blir väl sitta här vid datorn och lyssna på musik, se fim eller spela wii. Sådant som man har otroligt mkt tid till när man är sjuk. MEn de är så jävla trist!!!!!!
Hoppas på att jag är lite piggare imrn. Speciellt då jag har teori på körskolan vid fyra. Samma sak på onsadag ich före det så har jag en körlektion. Med den andra johan på körskolan. Får se om han är bättre :P
Grymt sugen på att cykla till stugan också, blir kanske till helgen. Får se om någon vill följa

valborgs? XD

Hade en jätte trevlig kväll igår med älsklingen o co i varuträsk. Grillning, gitarr och sång! :)

Vid fyra tiden idag så var jag på min första teorikurs på körskolan. Och vem träffar man inte där om en klasskamrat ? :) han hade laddat upp med en cola .. men dom bjöd oss på en glass där ^^ riktigt schyst.

Har svinigt ont i ryggen just nu. Vet inte vad jag kan göra åt de, men ska ta och lägga mig på spikmattan och lyssna på lite lugn musik. Brukar kännas lite bättre då :/
Simningen saknas! Stärker ryggmusklerna! Får ta och dra med mig emma till edda nästa vecka ^^

Jag är PEppad på midsommar också! Blir att fara till flaukärn och gilla, bada, fiska(?) m.m. meed trevligt folk! :D (påminner mig om att jag ska ringa ida. :) )
Ska bli varmt väder också så de är ett stort plus.
Sen på lördagen blir de mat hos hanna ^^

Märkte precis att keeper of the seven keys(partII) låten är väldigt lång 13:37 :P Gillas!

Förklaring till rukriken: Frågade min bror vad han skulle göra på valborgs...
Han: jaa.. de är ju rätt långt tills dess, kanske en inflyttningsfest.
(jag ser fundersam ut)
Tog närmare 2min innan jag kom på att jag råkade säga valborgs istället för midsommar...

wish

If I could have just one wish,
I would wish to wake up everyday
to the sound of your breath on my neck,
the warmth of your lips on my cheek,
the touch of your fingers on my skin,
and the feel of your heart beating with mine

Viktor<3

Swedenrockfestival

Läste sweden rock magazine igår, en grymt bra tidning! Stod lite om slipknots basist och såklart dio.
Här är deras spellista med dio:Sweden Rock Magazine #72


Hoppas på att de blir att besöka sweden rock festival 2011 ! Ska spara lite sommarjobbspengar till de ;)

10juni

JAHAPP.
Idag var klassen iväg och grillade i ljusvattnet. Mkt trevligt. OCh nu sitter jag här solbränd! AJ! Har en underbart fin bränna lagom till skolavslutningen imorgon.
När jag kom hem fick jag höra lite tråkigheter så nu är denhär dan inte lika rolig längre.. :/
Men men hoppas på de bästa och att allt ordnar sig!

Körlektion

Öva på fler teorifrågor

 

Nu har jag äntligen bokat min första körlektion på körskolan! Onsdag nästa vecka. Hoppas på att de ska gå bra.

haha jag fick inte godkänt på de där frågorna ^^


273:E

rubriken står för vilket nr detta inlägg har på min blogg :O Börjar bli ett par inlägg nu, några mer välskrivna och några mindre seriösa. Ska försöka mig på ett lite längre nu. :) Jaha, Kan börja att berätta om gårdagen. Vid klockan fem-sex frågade mamma mig om jag inte tyckte att mjölken var varm till middagen. Svarade då att jag aldrig drack mjölk utan jag drack vatten istället (för ovanlighetens skull) Hur som helst tyckte mamma att det var konstigt att mjölken nu verkade varm trots att den hade stått i kylskåpet.
Efter detta bestämde jag mig att fara ut och köra lite MTB i skogen. Längtade verkligen efter att göra av med lite energi och känna lite adrenalin. Adrenalin från det att man kör snabbt nerför en stenig, brant backe. Sagt och gjort, jag begav mig upp till pistolskyttebanan och även mtb banan. Körde först den långa banan ett varv, sedan den korta ett varv. Sammanlagt ca 8km. På första varvet körde jag lite fel uppe på klipphällarna och hamnade vid ett stup. Fick hoppa av och gå för att komma tillbaka på banan.
När jag var hemma igen möttes jag av päronen som var påväg ut med bilen och i all hast hörde jag att de varpåväg till affären för att köpa ett nytt kylskåp. Då de nu hade kommit fram till att det gamla hade gått sönder. Efter en uppfriskande dusch så fick jag assistera som kylskåps bärare. Tungt var det. Speciellt då det gamla kylskåpet inte ville flytta på sig. Efter lite lirkande flyttade det sig dock. Då var det bara att fortsätta bära ut det. Repade golvmattan lite och ytterdörren fick sig ett märke. Ett litet minne från denna insident. När kylskåpet äntligen stod nere på grusgången kollade jag på min tidigare grå randiga tröja.. den var nu inte randig längre utan den var helt grå av allt damm! Klockan elva blev det att plocka in grejerna till det nya kylskåpet. :P smält smör, varm mjölk osv...

Idag då, torsdag. Började 8.30 med fotografisk bild som första lektion. En otroligt rolig kurs, som denna dag bestod av en hel lektion i fotolabbet. Tog fram bilderna från filmen som vi framkallade förra lektionen. Fick två bilder som blev rätt hyffsade. Då detta tyvärr var våran sista lektion i denna kurs, fick vi veta betyget som vi kommer få. Jag fick MVG. :D Det tycker ja, jag var värd så :P Läraren undrade också om jag hade valt den uppföljande kursen också, Fotografisk bild B. Men det har jag inte gjort :/ Valde mellan den kursen och idrott&hälsa B samt friluftliv A. Ångrar mig nästan nu. Kanske kommer fotografiska vara roligare?... aja, jag ska fundera på om jag ska byta.

Efter skolan och middagen så kom sanna förbi! Med bil!!!!!!! :D Återigen grattis till körkortet! Vi  gjorde nästan klart filmanalysen sen stack vi iväg en runda med bilen. Först till jonte i ursviken. Efter att ha varit där ett tag, körde vi vidare mot kågnäsudden och kollade lite där. Jag överlevde hela turen ^^

Imorgon fredag..! Har endast en idrotts lektion, brännboll sen slutar jag! Kommer få veta idrottsbetyget då också.. HEHEHE jag ska få skjuts till skolan också av sanna ^^ nice. Det kommer typ ta längre tid än om man cyklar men :P. Satans va långt det här inlägget blev XD Hoppas att de inte är helt ointressant -.-

Nu är klockan snart halv 1... jag ska läsa lite terori  nu sen sova och  drömma fina drömmar om sötnosen ^^ <3


RSS 2.0