soft saturday!

Rubriken är citerad från mina sockar ;P. Och jag kan lugnt säga att det här är en soft saturday. Eller vad sägs om ett ben till hunden och ostkrokar till mig själv & en bra film! kan det bli bättre?!
Och allt detta efter en trevlig skidtur (hunden fick dra mig runt spåret;) ). haha

skidor

Jag kan inte bestämma vilken rubrik det här inlägget ska ha. FInns så mycket som jag skulle vilja skriva.
OKej , nu har jag gått i skola i 3veckor? KÄnns helt enkelt som jag skulle ha kunnat gått i skola i ett halvår nu. Efter denna vecka som var. Otroligt nog gick den fort. Nyss var det måndag och nu är hela skolveckan över och imrn är det söndag. Förra söndagen skrev jag ett mail om att jag ville börja friidrott. På måndagen sista lektion ungefär kvart i fyra läser jag svaret som jag hade fått. Bla att de skulle vara träning på måndagen klockan kvart över4. Hur skulle jag hinna?. Var hemma vid 10över4. och Bestämmde då att jag inte skulle skynda mig dit utan fara dit på torsdagen istället. Jag alltså inledde min friidrotts kariär nu :) Alla var väldigt välkomnande och jag kände att jag lätt skulle kunna passa in där så det känns bra! :D Fick börja köra 2x200m på 37s. Sprang båda på 36s. Ingen bra teknik än men det kommer väl.
Ska hårdträna nu så jag blir bra någon gång ;) blir troligen mer långdistans löpare.
Efter torsdagens träning där så hann jag bara hem och äta lite pytt innan jag bestämde att fara på cykelträningen också. Dubbla pass vilket känns idag i benen. Harn endå varit i väg och simmat idAG. Det är alltid bra mjuka upp de stela benen med lite simning.
Har även funderat på att fara ut och åka skidor med hunden. Lite träning iaf. Får se om jag kommer mig någonstans. Har inte  testat köra med honom denna vinter. Men jag ska hoppas på det bästa.
Nu är det slut batteri i datorn också.
TJIIING

Dagens låt

Scorpions - Wind of change

abonnemang, kontantkort, halebop, telia?

hade ingetligen tänkt byta till ett halebop abonnemang..... halebop vänner student.
MEn man måste tydligen vara 18år för att kunna ha ett abonnemang fan. Och jag kunde inte heller beställa ett kontantkort för de skulle man också behöva vara 18år för att kunna köpa från internet.
sen är mobilen låst till telia också :(


Jag längtar tills den 7/9 2010!!

RSS 2.0