Goddagens

Idag har jag varit på jula och praktiserat. Teknikprogramet har ingentligen ingen apu/prao men istället har dom bestämt att vi ska ha en "mini prao" på tre dagar. Ja, man kan fundera på om det verkligen är värt?! För det första är det inte många företag/affärer som vill ta in någon praktikant under endast 3dagar. När man har lärt sig det man ska göra är det dax att sluta arbeta. Det jag fick göra idag var: plocka om några varor, prismärka rea varor och plocka upp nya varor. Var inte alls kul men man fick iaf något att göra.

Missade friidrotts träningen idag. Slutade klockan fem och var först nere vid isladan vid halv sex , träningen börjar kvart över fyra. Testade mina nya spikskor i torsdags, ett par adidas adizero cadence. Grymt bra grepp! :)
tjiiiing! / LINDA

Balklänningar

Idag har jag varit och testat balklänningar :) Det är så att man måste börja bestämma sig nu vilken man ska ha, för att kunna få den i tid. Det var en beställningstid på 3månader. Här nedan delar jag med mig av några klänningar som jag testade. Ursäktar för den dåliga fotokvalitén.
Kommentera gärna!
Klänning 1 Den här klänningen testade först i en silvergrå färg. Den tyckte jag var riktigt snygg men kanske lite tråkig. Testade då denna. Samma klänning fast i rosa. Gillar igentligen inte riktigt rosa men tycker att denna var riktigt snygg, och varför inte rosa igentligen? Den kommer synas. Synas är väl det man vill göra på balen?! :)
klänning 2 Denna testade jag sist. Den var en storlek för stor, vilket gjorde att jag inte fick någon riktig känsla för den. Men jag gillar den blå färgen :)
Klänning 3 Innan jag testade någon klänning hadde jag en känsla av att jag antigen ville ha en vinröd klänning eller en blå. Den här klänningen var ganska fin.
Klänning 4 Detta var en klänning som man kunde hyra.

Ny design

Jehapp nu har jag fixat till designen på bloggen... Men jag gillar den inte riktigt, Vad tycker du?

Och idag har jag... Inte  gjort ett piss! Feber...

ny Header


uppdateRING

hehe ska ta och börja blogga lite mer här:)  Har tänkt börja blogga om min träning o så. Lite mer allmänt, vad  som händer varje vecka. Med start imorgon för ikväll orkar jag inte. Ska ändra bloggdesignen också, den här känns för tråkig.

lite musiktips så här på söndagskvällen: Jay smith- dreaming people

Januari

hah den var ganska kul att sitta och läsa mitt tidigare inlägg nu. Det inlägget skrev jag den 7december 2010. Nu är det den 7januari 2011 och jag är fortfarande sjuk :S !! och snart är jullovet slut.
Julafton- sjuk (förkyld troligen feber)
nyårsafton- sjuk (feber men, biter ihop och firara nyårs med de bästa)

Kan väl skriva att det gick bra på både matte o fysik provet också ;) På matte provet hade jag chans till MVG, berodde på hur många solar "mvg kriterier" som jag fick och jag fick aldrig veta vad det blev. På fysikprovet var jag två poäng ifrån fullpott!

Idag ska jag se om jag kan ta mig ner till stan. Grymt sugen på att köpa mig några nya kläder. Får se om jag får med mig någon.

RSS 2.0